EU-KUNTOTARKASTUS OY

ASUNNON KUNTOTARKASTUS

TILAA KUNTOTARKASTUS

0400-630153

Kosteuskartoitukset / kosteusmittaus Tampere ja Pirkanmaa

Kosteuskartoitus / kosteusmittaus selvittää yksittäisen tilan, rakenteen, rakenneosan kosteustilanteen tai rakennusteknisen kunnon. Kartoituksen kohde voi olla pesutila, muu kostea- tai märkätila, kellari tai rakenne. Asuntokaupan yhteydessä kannattaa teettää kokonaisvaltainen asunnon kuntotarkastus, johon sisältyy myös kosteuskartoitus. Tarjoamme kosteuskartoitus ja kosteusmittaus ym. palveluita alueella Tampere ja Pirkanmaa.

Mitä kosteuskartoitus sisältää?

Kosteuskartoituksessa selvitetään tilan tai rakenteen kosteustilanne, kosteusvaurioiden olemassaolo, kosteusvaurioriskit ja korjaus- sekä lisätutkimustarpeet. Kartoituksessa käytetään apuna kosteudentunnistinta.

Kosteuskartoituksesta laaditaan raportti, jossa esitellään havaitut vauriot, puutteet, riskit, korjaustarpeet ja suositukset havaittujen epäkohtien selvittämiseksi ja korjaamiseksi. Raportista selviää havaittujen epäkohtien merkitys ja vakavuusaste.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!

Asunnon kosteusmittaus / kosteuskartoitus edullisesti mm. seuraavilla alueilla:

 

Pirkanmaa: Tampere, Valkeakoski, Ylöjärvi, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Urjala, Vesilahti ja Virrat

Uusimaa: mm. Espoo, Helsinki, Vantaa, Hyvinkää, Järvenpää,  Kirkkonummi, Nurmijärvi, Porvoo, Tuusula ja Vihti.

 

Pyydä tarjous myös muille alueille!